Terroristákat fogott az NBH - nagy fehér cápával a magyar nemzetgazdaság ellen - 2009.12.02 01:06

A Nemzetbiztonsági Hivatal emberei a balatonföldvári szabadstrandon kedden reggel öt szíriai állampolgárságú férfira csaptak le, amint azok éppen három nagy fehér cápát (Carcharodon carcharias) eresztettek egy kamionból a Balaton vízébe. Ugyanebben az időpontban értek tetten a szolgálat munkatársai két afgán állampolgárt, amikor azok egy zsáknyi rettenetes nyílméregbékát (Phyllobates terribilis) engedtek szabadon a Pilisi Parkerdőgazdaság területén, Pilisszentlászló közelében.

A vélhetően az Al-Kaidához kötődő terroristák a kiszivárgott hírek szerint a veszélyes állatok magyarországi turisztikai célpontokhoz való telepítésével akarták elérni a magyar idegenforgalom és ezáltal a nemzetgazdaság romba döntését. Rettenetes elképzelni is, milyen tragikus hatással lett volna a jövő nyári balatoni szezonra egy halálos kimenetelű cápatámadás június elején, például Csopak közelében. A terroristák tervei között szerepelt többek között piranhák telepítése a Fertő-tóba, skorpiók kiszórása a füredi strandokon, illetve több bőgőmajom család költöztetése a budapesti Operaház padlására.

A csoport vezetőjének laptopján talált tervek szerint vezető magyarországi politikusok megtámadásra is készültek. Az ezzel kapcsolatos dokumentumot az NBH nyilvánosságra is hozta, ebből közlünk most részleteket:

„Orbán Viktor: három viccmesélő koala (Phascolarctos cinereus funnicus) a nappalijába!

Kóka János: Vörös óriáskenguru telepítése a srác jaccuzijába. Harapósat hozzatok!

Bajnai gordon: barna medve a kertjébe – szlovák sejttől tudtok kérni!

Dávid Ibolya: egy sereg narkolepsziás mormota az MDF székházába – budapesti Zooból tud hozni a kapcsolat.

Gyurcsány Ferenc: egy szakasz bridzsező csimpánz a Szemlőhegyi úti villa borospincéjébe!”

forrás: http://tacskomuki.blog.hu/