Bulvár

Még az idén moziba kerül a Csiga a pókhálóban folytatása - 2010.04.27 12:46

Örülhetnek a Csiga-rajongók, ugyanis legújabb információk szerint már gőzerővel dolgoznak az öt évvel ezelőtt készült kasszasiker folytatásán. A Csiga a pókhálóban második része, a Gigacsiga a megapókhálóban az év végén kerül a mozikba. A készítők az emlékezetes első részt is lepipáló látványvilágot és akciót ígérnek.

Hallatlan! Egyes fémdarabok az óceán felett is le tudnak zuhanni! - 2010.04.27 12:11

Újabb repülésre optimalizált jármű (úgynevezett repülőgép) csapódott be az óceánba. A gép a fizikai törvényeknek engedelmeskedve tegnap hajnali 6 óra 32 perckor a Föld gravitációs középpontja felé mozdult el, majd egészen más fizikai törvényeknek engedelmeskedve a víz felszínén darabokra tört. Ezt a kísérletet Önök is kipróbálhatják, ha otthon, mosogatás közben egy fémkanalat hozzávetőlegesen egy méteres magasságból a mosogatóvízbe pottyantanak.

Türelmetlenségből ütött a két vegetáriánus - 2009.12.02 01:10

A fiatal vegán házaspár (vegán az, aki semmilyen állati eredetű ételt nem fogyaszt – a szerk.) a budapesti Mennyei Béke vegetáriánus étterem pincérét bántalmazta súlyosan a hétvégén. A felszolgálót elmondásuk szerint azért kezdték el ütlegelni, mert az két perc alatt nem hozta ki rendelésüket, a „solar harmony” nyugtató teát.

A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálja a Megasztár-botrányt - 2008.12.09 09:49

Nem hogy csillapodna, de egyre nő a botrány a Megasztár háza táján. A szavazók becsapva érzik magukat és igazságot követelnek. Szerintük a csatorna hitelét vesztette, dr. Beleznay Zsolt ügyvéd szerint nyilvánvaló, hogy a TV2 hibázott, amikor nem tájékoztatta a nézőket az új játékszabályról, de úgy gondolja, jogilag nem lehet fogást találni a műsor készítőin. A Gazdasági Versenyhivatal azonban úgy véli, hogy felmerül a megtévesztés gyanúja, ezért vizsgálatot indítanak az ügyben.